The Facility Firm

Een betrouwbare en innovatieve leverancier van hoogwaardige producten en diensten. Oplossingsgericht, klaar voor iedere uitdaging en de rots in de branding op weg naar succes. Dat is hoe onze klanten ons omschrijven.

Wij zijn de expert die achter de schermen voor je klaarstaat om alles op het vlak van visuele communicatie voor je uit handen te nemen. Maatwerk oplossingen, creatieve ideeën en altijd klaar om je verwachtingen te overtreffen met onze service en kwaliteit. Naar welke visuele communicatieproducten en -diensten je ook op zoek bent, wij hebben de kennis en ervaring om dit van A tot Z voor je te regelen.

Onze mensen

Maak kennis met ons team van ervaren en gepassioneerde visuele communicatie-experts. Ze helpen je graag met hun persoonlijke aandacht en oplossingsgerichte aanpak.

Pas jij bij ons?

Onze geschiedenis

Het verhaal achter The Facility Firm begint eigenlijk al in 1986, in het Noord-Hollandse Enkhuizen. In dat jaar ontstaat Squeezy, dat na de start al heel snel uitgroeit tot de grootste specialist op het gebied van foliemontage in Nederland.

The Facility Firm wordt opgericht als dochteronderneming van Squeezy Nederland en is sinds 2011 gestationeerd in Zwaag. Sinds onze start zijn we inzetbaar als innovatief visueel communicatiebedrijf voor onze klanten. Nu, 15 jaar later, doen we nog steeds wat we leuk vinden én zijn we actief in heel Nederland.

Klaar voor het volgende niveau?

Neem contact met ons op om je visuele communicatie naar een hoger niveau te tillen!