Nedflex

Nedflex heeft meerdere vestigingen, ook in Geldermalsen. Wij hebben ervoor gezorgd dat deze nieuwe locatie voorzien is van de typerende Nedflex uitstraling.

Inrichting locatie Geldermalsen

Met zoveel verschillende locaties is het belangrijk om één duidelijke huisstijl te hanteren. Dat was bij de nieuwe vestiging in Geldermalsen nog niet het geval. We zijn met de gevel, de entree, het kantoor, de spreekkamer én de kantine aan de slag gegaan om ook hier dat echte Nedflex gevoel te creëren.

Alles in Nedflex huisstijl

Op de gevel hebben we twee gevelborden gemaakt en gemonteerd – voor Nedflex en voor whitelabel BAKKERSWERK. De gevelborden zijn uitgevoerd in een Dibond/aluminium sandwichpaneel, voorzien van een full colour print op vinyl en afgewerkt met glanslaminaat. De ramen in de entree en de kantine hebben we voorzien van glass etched folie, dat hebben we ook gebruikt om het Nedflex logo op de schuifdeuren terug te laten komen. In het kantoor en de spreekkamer zijn we aan de slag gegaan met de logo’s van Nedflex en BAKKERSWERK, allebei op 8 mm acrylaat. Het ene logo hebben we geplakt, het andere is met RVS afstandhouders gemonteerd.

  • Ontwerp

  • Voorbereiding productie

  • Productie

  • Montage

Over Nedflex

Nedflex is een bekende naam op het vlak van uitzenden en payroll. De HR-dienstverlener met verschillende vestigingen in heel Nederland helpt haar klanten aan goed personeel en neemt de administratieve rompslomp uit handen. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Noord-Hollandse De Goorn, vlakbij Zwaag.