Next Life Gym

Een gloednieuwe sportschool opzetten in Hoorn, daar komt veel bij kijken. Aan ons de eer om de inrichting te verzorgen, van ontwerp tot montage.

Van concept tot uitvoering

Met vele jaren ervaring in de fitnessbranche besloten Leslie Voorzaat en Johan Tokkie samen Next Life Gym op te richten. Een nieuwe, exclusieve gym die zich onderscheidt van de bekende, overbevolkte sportscholen. Het unieke aspect van de boutique gym moest ook duidelijk naar voren komen in de inrichting, daar werden wij voor ingeschakeld.

Exclusieve uitstraling

We hebben de entree aan de buitenkant voorzien van zwart en goud folie. Deze combinatie hebben we binnen verder doorgevoerd, onder andere in het boksgedeelte. De achtergrond van de panelen hebben we bijvoorbeeld voorzien van zwart folie met gouden accenten. Samen met Leslie en Johan hebben we de teksten en illustraties ontworpen en vormgegeven.

  • Ontwerp

  • Productie

  • Montage

Over Next Life Gym

Next Life Gym is een nieuwe boutique gym in Hoorn, waar de leden trainen in een positieve en energieke clubsfeer. Sporters kunnen de hulp inschakelen van de gecertificeerde personal trainers die altijd aanwezig zijn, om zo het beste uit zichzelf te halen. De gym is gevestigd aan de Oude Veiling.