Rob Peetoom Hair + Make-up

Een verpakking natekenen en op groot formaat inzetten als raamdecoratie. Voor Rob Peetoom hebben we Kérastase op een originele manier in de etalage verwerkt.

Rob Peetoom en Kérastase

Aan de Nieuwstraat in Hoorn zit Rob Peetom Hair + Make-up. Een luxe kapperszaak waar je niet alleen voor je haar, maar ook voor je make-up goed zit. Rob Peetoom werkt onder andere met de professionele producten van kappersmerk Kérastase, een koploper in de wetenschappelijke aanpak op haargebied.

Originele signing als raamdecoratie

Het doel van deze opdracht was om voorbijgangers duidelijk te laten zien dat Rob Peetom met Kérastase werkt. Om dat doel te bereiken, hebben we ervoor gekozen om een voorbeeld van een Kérastase verpakking te laten zien als raamdecoratie. We kregen een voorbeeld van de verpakking en hebben die nagetekend in Illustrator. De illustratie hebben we full colour geprint en afgewerkt met glanslaminaat. Dat hebben we vervolgens geplot, gepeld, voorbereid op montage en tot slot gemonteerd op locatie.

  • Ontwerp

  • Productie

  • Montage

Over Rob Peetoom Hair + Make-up

Rob Peetoom begon ooit een kapperszaak in het Noord-Hollandse Santpoort, maar inmiddels is het een bekende merknaam op het gebied van haar en make-up. De zaken van de stylist vind je niet alleen hier in Nederland, maar ook in andere delen van Europa, in Azië en zelfs in Noord-Amerika.